Βόλος: Κέρασε… γλυκό του κουταλιού τον απατεώνα

Συστήθηκε ως λογιστής του γιου της και η ανυποψίαστη γυναίκα, όχι μόνο του έδωσε τα χρήματα που της ζήτησε, αλλά τον κέρασε και γλυκό

«Σκλάβωσε» το θύμα του με την ευγένειά του ένας άγνωστος απατεώνας που συστήθηκε ως λογιστής του γιου της και η ανυποψίαστη γυναίκα, όχι μόνο του έδωσε τα χρήματα που της ζήτησε, αλλά τον… κέρασε και γλυκό του κουταλιού που είχε φτιάξει!

Ο θρασύς δράστης, που πλησίασε την 57χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της στη συνοικία Αβέρωφ του Βόλου, προφανώς είχε φροντίσει να μάθει λεπτομέρειες για την οικογενειακή της κατάσταση. Της είπε ότι ήθελε να διευθετήσει μια εκκρεμότητα του γιου της με την Εφορία ώστε να πάρει επιστροφή χρημάτων και της ζήτησε 500 ευρώ για να λύσει το πρόβλημα.

Η γυναίκα του τα έδωσε χωρίς να φανταστεί ότι ήταν απατεώνας και ο άγνωστος, αφού την ευχαρίστησε ευγενικά, έσπευσε να εξαφανιστεί. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που χτυπούσε με τον ίδιο τρόπο αφελείς πολίτες στο Βόλο, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν δεχθεί κι άλλες καταγγελίες για τον… ευγενικό απατεώνα.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: