Βόλος: 54χρονος θα «έσπρωχνε» 3.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Αποκαλύφθηκε μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του

Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου ότι ένας 54χρονος Έλληνας διοχέτευε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην παράνομη αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, όπως επιβεβαίωσε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 3.000 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολογίας και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο Βόλου όπου θα υπολογιστούν οι σχετικές φορολογικές επιβαρύνσεις. Ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθησαναπό αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 46 χρόνων που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα. Μάλιστα, ο 22χρονος δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα. Όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 687 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για λαθρεμπορία, παράνομη είσοδο στη χώρα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: