Βόλεϊ: Πήρε Άτος Κόστα ο Ολυμπιακός


Η περίπτωση του Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες «κάηκε» μετά το σeξουαλικό σκάνδαλο και τη σύλληψη έξι Κουβανών διεθνών στη Φινλανδία για το βι@σμό κοπέλας, παρότι ο κεντρικός με τον οποίο είχε συμφωνήσει ο Ολυμπιακός δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» φοβήθηκαν ότι η Ομοσπονδίας της χώρας δεν θα έδινε άδεια σε κανέναν αθλητή για να φύγει από τη χώρα, παρότι βεβαίως στη συνέχεια ο Χιμένες μεταγράφηκε κανονικά στη Μολφέτα και ο Μελγαρέχο θα παίξει στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν σε άλλη λύση και κατέληξαν στον 27χρονο Βραζιλιάνο μπλοκέρ Άτος Φερέιρα Κόστα, ο οποίος επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στην Ορεστιάδα! Ο Κόστα δοκιμάστηκε, Γκουλινέλι αρχικά και Μπόσκαν στη συνέχεια εκτίμησαν ότι μπορεί να βοηθήσει και κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος θα παίξει στον Ολυμπιακό, που σήμερα ανακοίνωσε την απόκτησή του, ευελπιστώντας ότι η μεταγραφή θα αποδειχθεί χρήσιμη.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο Athos Ferreira Costa. Ο Athos Ferreira Costa, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κέρδισε το Κύπελλο Αιγύπτου αγωνιζόμενος με την Ζάμαλεκ», γνωστοποίησε η πειραϊκή ομάδα.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: