Viral έγινε η ιστορία μιας Ιταλίδας που γλύτωσε τον βιασμό

Η 18χρονη Anita Fallani από την Ιταλία λίγο έλειψε να βιώσει τον βιασμό, μετά από σeξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον δρόμο. Δηλώνοντας «τυχερή που δεν βιάστηκε», η νεαρή κοπέλα έγραψε στα social media την ιστορία της, η οποία έγινε αμέσως viral.

Όπως έγραψε, επέστρεφε σπίτι της όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να τις κάνει ερωτήσεις στο δρόμο στην πόλη της, Scandicci. Εκείνη τον αγνόησε, αλλά ο άγνωστος ήταν επίμονος και την ακολουθούσε. «Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω τις ίδιες ελευθερίες με ένα άνδρα», σκέφτηκε τότε. Η φράση αυτή κοινοποιήθηκε πολλές φορές στο Facebook και έγινε viral.

Η 18χρονη, η οποία nείναι κόρη του δημάρχου της Τοσκάνης, επισημαίνει πως ο άνδρας την είχε στοχεύσει από νωρίς ενώ εκείνη περίμενε ένα τραμ μετά από τη βόλτα της. «Με βλέπεις και θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να με παρενοχλείς. Δεν έχω ιδέα ποιος είσαι αλλά αυτό δεν σε σταματά», έγραψε η κοπέλα χαρακτηριστικά. Μετά τις ερωτήσεις που της υπέβαλε εκείνος, επιβιβάστηκε στο τραμ και έβαλε τα ακουστικά της ελπίζοντας πως ο άνδρας θα σταματούσε να την ενοχλεί.

Ωστόσο, όταν η Fallani κατέβηκε από το λεωφορείο εκείνος την ακολούθησε στο σκοτάδι. «Ήθελα να βάλω τα κλάματα, αισθανόμουν τόσο μόνη και δεν ήξερα τι να κάνω».

Αργότερα προσποιήθηκε ότι καλεί κάποιον στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Τότε η 18χρονη φοβήθηκε. Όπως περιγράφει, όταν έφτασε στο σπίτι της ένιωσε αρχικά ασφαλής, αλλά λίγο αργότερα την κατέκλυσε ο θυμός.

«Η δική μου είναι μια ιστορία όπως τόσες άλλες, δεν έχει τίποτα το πρωτότυπο, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να αισθανόμαστε τυχερές που δεν μας βίασαν», υπογραμμίζει.

Η ιστορία της Ιταλίδας έχει αναδημοσιευτεί από τις μεγαλύτερες εθνικές εφημερίδες, τη La Repubblica και την Corriere della Serra, με το άρθρο επίσης να μοιράζεται χιλιάδες φορές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Δεν έχει γίνει σαφές αν οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: