Βίαια χτυπήματα παραμόρφωσαν το πρόσωπο αυτού του σκύλου – Η ιστορία του θα σας συγκινήσει (εικόνες)

Όταν παράτησαν ένα κουτάβι 4 μηνών στο καταφύγιο Cuyahoga County Animal Shelter στο Οχάιο τον Απρίλιο του 2016, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορούσε ούτε να φάει. Ωστόσο το σκυλάκι ήταν πολύ χαρούμενο και κουνούσε την ουρά του προσπαθώντας να φιλήσει τους πάντες γύρω του.

Ο σκύλος, που έγινε γνωστός ως Squish, είχε παραμορφωμένο πρόσωπο, που η κτηνίατρος πίστεψε πως είχε προκληθεί από μόλυνση μετά από δάγκωμα από άλλον σκύλο. Η κτηνίατρος, Eileen Heldmann, έδωσε στον Squish αντιβιοτικά, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να βοηθήσει το καημένο σκυλάκι που γινόταν όλο και πιο αδύναμο λόγω της ασιτίας.

Baby boy can’t have hard kibble for one week. This is his “hurry up Mom” face when waiting for his food to soften with water. #firstworlddogproblems #hethinksimstarvinghim #hisimpatientface #sittingpretty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squish (@apupnamedsquish) στις

Δύο μήνες μετά αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία. Αλλά η κτηνίατρος δεν ήθελε να τα παρατήσει ακόμα, αφού το σκυλάκι έδειχνε αγάπη παρά την κατάστασή του. Τον πήγε σε έναν ειδικό που έκανε ακτινογραφία στο κεφάλι του και είδε πόσο σοβαρή ήταν η ζημιά.

It’s a hard life ❤️ #mylittlesquishypants #dogsofinsta #puppiesofinstagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Squish (@apupnamedsquish) στις

Όπως αποδείχθηκε, ο Squish δεν είχε δαγκωθεί, αλλά είχε χτυπηθεί τόσο δυνατά που το κρανίο και το σαγόνι του είχαν γίνει θρύψαλα. Γι’αυτό δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του. Έπρεπε να γίνουν πολλές ακριβές επεμβάσεις εάν ήθελε να επιβιώσει – και η κτηνίατρος δεν ήταν σίγουρη πως θα τον βοηθούσαν.

First bag of adult food — Bigger kibble for a bigger pup Την ίδια περίοδο, η Danielle Boyd είχε τελειώσει την πρακτική της στο καταφύγιο και αφού γνώρισε τον Squish, αποφάσισε να τον πάρει σπίτι την νύχτα πριν γίνει η ευθανασία. Ήθελε να περάσει την τελευταία νύχτα του σε ένα πραγματικό σπίτι. Ο Squish κοιτούσε την Danielle με τα καστανά του μάτια και εκείνη τον ερωτεύτηκε. Πώς γίνεται ένα σκυλί να έχει βιώσει τόσο πόνο και να είναι τόσο ευγενικός; Άξιζε να τον αγαπήσουν αλλά είχε κανονιστεί η ευθανασία του την επόμενη μέρα.

Τελικά, όταν η Danielle ξύπνησε, πήρε μία απόφαση – δεν θα τον άφηνε να πεθάνει. Έπρεπε να παρέμβει. Αλλά δεν ήταν η μόνη που σκεφτόταν έτσι. Η Eileen Heldmann, η κτηνίατρος που τον είχε εξετάσει, ήθελε επίσης να τον βοηθήσει. Έτσι, του έκαναν επέμβαση την επόμενη μέρα. Μετά την επέμβαση, ο Squish μπορούσε να τρώει μόνος του. Έχασε κάποια δόντια, ένα κομμάτι από το σαγόνι του και το ένα του μάτι, αλλά όταν ανάρρωσε από την επέμβαση ήταν καλύτερα από ποτέ. Τώρα δεν χορταίνει να παίζει με την Danielle.

Φαίνεται πως η Danielle είχε χάσει τον σκύλο της λίγες μέρες πριν γνωρίσει τον Squish, οπότε ήταν λες και η μοίρα ήθελε να συναντηθούν! Τελικά το σκυλάκι βρήκε το σπίτι που πραγματικά του άξιζε.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr