Τζόνι Ντεπ: Εξηγεί τη στάση του στο βίντεο- παρωδία για τα σκυλιά του

«Ξέχασα να σου πω! Τα σκυλιά σου είναι νεκρά, έκατσα κατά λάθος πάνω τους», του απάντησε ο σκηνοθέτης Tim Burton 

Πριν περίπου ένα μήνα οι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ υποχρεώθηκαν από τις αρχές της Αυστραλίας να απολογηθούν μπροστά στις κάμερες για το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για να περάσουν τα σκυλιά τους στη χώρα. 

Στο απίστευτο αυτό βίντεο οι δύο ηθοποιοί μοιάζουν σαν να κρατούνται όμηροι από τους άντρες του Κιμ Γιουνγκ Ουν, στη Βόρεια Κορέα και όπως φαίνεται, χρησιμοποίησαν τις υποκριτικές τους ικανότητες για να καταφέρουν να πουν όλα όσα έπρεπε και να μην ξεσπάσουν σε γέλια.

«Οι Αυστραλιανοί είναι μοναδικοί και ζεστοί άνθρωποι. Όταν παραβιάζεις τους νόμους της Αυστραλίας θα σε ενημερώσουν γι’ αυτό» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η Χερντ, προσθέτοντας ότι λυπάται πολύ για αυτό που έκανε.

Δείτε το βίντεο: 

Παρόλα αυτά ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει στους δημοσιογράφους ότι στο παραπάνω βίντεο έκανε χιούμορ. Όλα έγιναν στη συνέντευξη τύπου της νέας του ταινία με τίτλο «Alice Through The Looking Glass» του Tim Burton,στη Βρετανία, την Κυριακή.

«Θα ήθελα να απολογηθώ που δεν έβαλα λαθραία τα σκυλιά μου στην Αγγλία, επειδή δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου», είπε χαρακτηριστικά με τον σκηνοθέτη Tim Burton, να προσθέτει λέγοντας στον ηθοποιό: «Ξέχασα να σου πω! Τα σκυλιά σου είναι νεκρά, έκατσα κατά λάθος πάνω τους».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Πηγή: protothema.gr

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: