Τροχαίο στην Ηλιούπολη: “O οδηγός θυσιάστηκε για να μην πέσει το φορτηγό πάνω σε μαθητές”

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ηλιούπολη από τον τραγικό θάνατο του οδηγού φορτηγού, ο οποίος επιχείρησε να σταματήσει το όχημα που ξεκίνησε να κινείται ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από σούπερ μάρκετ.

Το πρωί της Τετάρτης οι γονείς του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται στο σημείο  πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας ότι στο παρελθόν έχουν αποστείλει συνολικά 13 επιστολές στο σούπερ μάρκετ και στην πολιτεία, ζητώντας να μην κυκλοφορούν φορτηγά όταν τα παιδιά προσέρχονται και όταν αποχωρούν από το σχολείο.

Ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου συλλυπήθηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου και υπογράμμισε ότι «φωνάζουν» εδώ και καιρό, αλλά κανείς δεν τους ακούει.

«Ο άνθρωπος έβαλε το σώμα του μπροστά στο όχημα για να μην έχουν επιπτώσεις τα παιδιά. Έχουμε ζητήσει να μην υπάρχουν βαρέα οχήματα που κάνουν φορτοεκφορτώσεις όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο. Αρκεί να σας πω ότι με δάκρυα στα μάτια δασκάλα του σχολείου μας, ήρθε χθες και μας είπε: “Σκέφτομαι (τι μπορούσε να συμβεί αν) την ώρα του συμβάντος, πηγαίναμε τα παιδιά εκείνη την ώρα για εκκλησιασμό”», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην κάμερα του Open TV.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: