Τροχαίο στη Νίκαια: O 23χρονος τράπερ Gameboy Melody νεκρός στην Πέτρου Ράλλη

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 23χρονος τράπερ GameBoy Melody καθώς είναι εκείνος που έχασε τη ζωή του συο δυτύχημα της Πέτρου Ράλλη σήμερα τα ξημερώματα.

Ο 23χρονος καλλιτέχνης ήταν αναβάτης σε μηχανή μαζί με 22χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν  η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο GameBoy Melody έπεσε πάνω στη νταλίκα που ήταν σταματημένη επί της Πέτρου Ράλλη στον αριθμό 39 στο ρεύμα από Νίκαια προς Αθήνα.

View this post on Instagram

A post shared by GB (@gameboy_melody)

 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο «Αττικόν». Δυστυχώς ο νεαρός καλλιτέχνης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα ενώ ο δεύτερος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by GB (@gameboy_melody)

 

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονη καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο ίδιος μάλιστα με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου».

View this post on Instagram

A post shared by GB (@gameboy_melody)

Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: