Τρίποντο ΠΑΟ με "σωτήρα" τον Καρέλη

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Βέροια ο Παναθηναϊκός (0-1) με γκολ του Καρέλη στο 85ο λεπτό, με διπλή προσπάθεια, μετά από κεφαλιά που απέκρουσε ο Λόπεθ και πλασέ του Έλληνα επιθετικού.

Οι «πράσινοι» παρ” ότι αμυντικά ήταν εξαιρετικοί, επιθετικά ήταν επιπόλαιοι χάνοντας τρεις – τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες, κόντρα σε μια πολύ κακή Βέροια που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Έτσι το «τριφύλλι» επέστρεψε στις νίκες, μετά τα όσα είχαν συμβεί με Ολυμπιακό και Ηρακλή…
Ο Στραματσόνι και σε αυτό το ματς επέλεξε το 4-4-2 (έστω και σε ρόμβο), το οποίο είχε και πάλι πολλά δημιουργικά προβλήματα, αφού η τετράδα της μεσαίας γραμμής δεν βοήθησε τόσο. Ο Εσιέν έμενε πολύ μακριά από τους επιθετικούς, αν και είχε πολλές σωστές μεταβιβάσεις. Τους έλειψαν τα τρεξίματα… Ο Πράνιτς ήταν κακός, ενώ ο Αμπέντ φλύαρος. Ο Ζέκα έτρεχε και πάλι για όλους αλλά δημιουργικά δεν ήταν καλός.
Αντιθέτως πολύ καλή ήταν η αμυντική γραμμή, τόσο το δίδυμο των Σάντσεθ και Τελάντερ, όσο και τα δύο μπακ, Νάνο και Μαρινάκη. Ειδικά ο τελευταίος…

Παρ” ολίγο μοιραίοι για το τριφύλλι Πέτριτς και Καρέλης, αφού έχασαν τρεις – τέσσερις σούπερ ευκαιρίες, πριν σκοράρει ο Καρέλης!

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν το παράτησε και όταν οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι θα πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, τους έπιασαν στον ύπνο και πήραν το τρίποντο.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: