Trend alert: Αυτά τα αξεσουάρ θα φοράς όλο το 2019

Κι αυτή τη σεζόν λοιπόν, δε λείπουν καθόλου από τις τάσεις. Αντίθετα, πληθαίνουν και σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις πολλές επιλογές, τις οποίες μπορείς σαφώς να προσαρμόσεις στο στιλ και το ύφος που έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Padded headband

Ίσως έχει πάρει το μάτι σου την Kate Middleton να φορά τις στέκες που φορούσαν οι μαμάδες μας τη δεκαετία του ’90. Ακόμα όμως κι αν σου έχει ξεφύγει, κάποια στιγμή θα δεις μπροστά σου αυτές τις στέκες και πολύ πιθανό είναι να τις φορέσεις κιόλας. Δεν είναι πλέον μόνο πρακτικές για να κάνεις μάσκα προσώπου στο σπίτι, μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και με το καλό σου φόρεμα για μία πιο επίσημη έξοδο.

Ήδη μιλήσαμε γι” αυτή την τάση, που επίσης έρχεται από τα παλαιά. Τα σκουλαρίκια με πέρλες και ακατέργαστα μαργαριτάρια δεν είναι μόνο μία vintage πινελιά στο στιλ σου. Αντίθετα, είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν από το πρωί ως το βράδυ, ακόμα και με πιο casual looks. Σκέψου το denim παντελόνι σου με ένα ζιβάγκο και ένα ζευγάρι pearled σκουλαρίκια πόσο κομψό θα δείχνει σαν outfit.

Μία μικρή μανία που έχει κατακλύσει το Instagram και δεν μπορείς παρά να δοκιμάσεις. Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Μόνο να πειραματιστείς χρειάζεται και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/oliviaandalice_

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: