Τρεις θεμελιώδεις αλήθειες για τους άντρες, που θα σου λύσουν πολλές απορίες

Οι άντρες είναι περίεργα πλασματάκια. Εντάξει σίγουρα όχι τόσο όσο εμείς, αλλά κι αυτοί τις φρίκες τους τις τραβάνε. Παίρνοντας ως δεδομένο αυτό λοιπόν, μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάποιες αρκετά αψυχολόγητες πράξεις τους, τις οποίες εμείς όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει να αντιληφθούμε, δεν έχουμε καταφέρει (πάντα σε ανοιχτή ακρόαση με τις φίλες μας). Και επειδή τις πιο σωστές και to the point απαντήσεις, μπορεί να μας τις δώσει μόνο ένας άντρας, ρωτήσαμε και μάθαμε. Λοιπόν, εδώ έχουμε τρεις θεμελιώδεις αλήθειες, που θα σου ανοίξουν τα μάτια, μη σου πω και τους ορίζοντες.

Γιατί δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση;

Κι αν όχι ποτέ, πλέον πολύ σπάνια. Σε άλλες εποχές, το αγόρι που ήθελε το κορίτσι, το άρπαζε και του έδινε φιλιά γεμάτα πάθος. Πλέον οι άντρες φοβούνται. Φοβούνται την αντίδραση, φοβούνται πώς θα εκλάβεις την κίνηση και ότι σίγουρα θα την παρεξηγήσεις. Και ξέρεις, πλέον η παρενόχληση από το πάθος απέχει λίγα μόλις χιλιοστά. Από την άλλη, δε νομίζω ότι κάποια γυναίκα, εφόσον θέλει έναν άντρα, θα αντιδράσει άσχημα όταν εκείνος πάρει πρωτοβουλία. Ωστόσο στην προκειμένη δεν μετράει η δική μου γνώμη αλλά η δική τους. Και η δική τους είναι ότι φοβούνται μήπως ξεπεράσουν τα όρια. Fair enough.

Γιατί χάνουν το ενδιαφέρον τους όταν… τους δείξεις ενδιαφέρον;

Οι άντρες είναι κυνηγοί. Όσο κι αν αυτό ακριβώς από πάνω αναιρείται, από αρχαιοτάτων χρόνων ξέρουν ότι αν θέλουν μία γυναίκα θα πρέπει να διεκδικήσουν. Από τη στιγμή λοιπόν που εσύ πέσεις στον έρωτά του, εκείνος βάζει πλώρη για νέες προκλήσεις. Προσοχή όμως: Αυτό το κάνουν μόνο οι άντρες που είναι ανασφαλείς. Οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται, όταν τελικά κατακτήσουν τη γυναίκα που διεκδικούν, βρίσκουν το λιμάνι τους και απλά ζουν τον έρωτά τους! Ε ναι.

Ναι κάνουν σeξ για να τονώσουν τον «Εγώ» τους

Όχι με την καλή τους, αλλά με την οποιαδήποτε. Όσο τα χρόνια περνούν, οι φρίκες των αντρών αυξάνονται. Το αν όντως μετράνε ή όχι, σε σχέση πάντα με τις γυναίκες, έχει να κάνει και με τη σeξουαλική τους δραστηριότητα. Όσο περισσότερες σeξουαλικοί σύντροφοι, τόσο το καλύτερο. Περίεργο.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: