Τρεις Αλβανοί διέρρηξαν τρία σπίτια στην Κέρκυρα

Πρώτος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένας 26χρονος, που ήταν και ο μόνος που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς πάνω του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας κόφτης και άλλα αντικείμενα των οποίων η προέλευση ερευνάται

Δυο 24ωρα μετά την τρίτη απόπειρά τους να διαρρήξουν ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν από τους άνδρες της Ασφαλείας δυο από τους τρεις Αλβανούς οι οποίοι είχαν χτυπήσει τουλάχιστον άλλες δυο κατοικίες με πλούσια λεία.

Πρώτος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένας 26χρονος, που ήταν και ο μόνος που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς πάνω του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας κόφτης και άλλα αντικείμενα των οποίων η προέλευση ερευνάται, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και προσήχθη ο 35χρονος ομοεθνής συνεργός του που αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ο τρίτος της «παρέας» παραμένει άγνωστος και η προανάκριση συνεχίζεται.

Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, περιλαμβάνονται η αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης που έκαναν την Παρασκευή, αλλά και δυο επιτυχημένες διαρρήξεις που έκαναν στις 26 Απριλίου και τις 10 Ιουνίου με συνολική λεία χρυσαφικά αξίας 14.000 ευρώ, 3.600 δολάρια και 800 ευρώ.

*** Ένα καλώδιο μήκους 30 μέτρων ξήλωσαν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού από το προαύλιο ενός δημοτικού σχολείου στη Σελινούντα Αιγιαλείας κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με την καταγγελία του διευθυντή. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: