Στην φυλακή φυγόποινη με έξι καταδίκες για κλοπές

«Επαγγελματίας» στις κλοπές, αλλά και στην… «κοπάνα», ήταν μια Ελληνίδα που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο από αστυνομικούς από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Ευπαθών Ομάδων Ηλείας, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, με δυο τελεσίδικες αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών της είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένες κλοπές και έξι ετών και έξι μηνών για κλοπές. Με άλλες δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας για κλοπές της είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης 24 μηνών και 10 μηνών, με απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών για άλλη υπόθεση κλοπής.

Η φυγόποινη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, που διέταξε τον εγκλεισμό της σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει την τελική ποινή που θα προκύψει έπειτα από τη συγχώνευση των συνολικών ποινών 18 ετών και 10 μηνών που έχει συγκεντρώσει.

Τσάκωσαν φυγόποινο ζωοκλέφτη

Το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη στους Σοφάδες από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για ζωοκλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας διέταξε να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: