"Τραγική εξέλιξη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου"

«Τραγική εξέλιξη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου»

"Τραγική εξέλιξη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου"

Έντονη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά στην Τράπεζα της Ελλάδος των ταμειακών διαθέσιμων των δήμων και των περιφερειών.

Ο κ. Κολοκοτσάς σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος , είναι μια τραγική εξέλιξη, που δεν την αναμέναμε.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης του ο δήμαρχος Ζακύνθου τονίζει ότι οι ΟΤΑ επιβαρύνονται με περισσότερα προβλήματα, σε μια περίοδο που δεινοπαθούμε οικονομικά, αφού οι επιχορηγήσεις του κράτους είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Πλήττεται ευθέως η ανεξαρτησία του θεσμού, τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, ανατρέπεται κάθε δυνατότητα προγραμματισμού έργων, υπονομεύεται ξεκάθαρα ο αναπτυξιακός και κυρίως ο κοινωνικός χαρακτήρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία δεν θα πρέπει να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι και ελπίζω να ανακάμψει σύντομα η πατρίδα μας, επισημαίνει ο κ. Κολοκοτσάς, και καλεί τους Ζακυνθινούς, να πληρώσουν αυτά που οφείλουν στο δήμο, προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη καθημερινότητα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: