Τοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των Πανεπιστημίων

Τοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των Πανεπιστημίων

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να εξηγήσεις τις φωτογραφίες αυτές.


Της Μαρίας Γιαχνάκη.

Με απλά λόγια είναι σύριγγες τοξικομανών πεταμένες στο χώμα στο πάρκο που βρίσκεται έξω από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εκεί που έχουμε ξαναγράψει και ξαναδείξει τι γίνεται καθημερινά από ξένους και τοξικομανείς μέρα μεσημέρι.
Περνάς να πας στο πανεπιστήμιο ως ή . Περνάς να πας στην δουλειά σου ως Έλληνας πολίτης και στο σχολείο σου ως και από την μία πλευρά βλέπεις το Πανεπιστήμιο και από την άλλη να σέρνονται οι ανήμποροι τοξικομανείς που προσπαθούν να τρυπηθούν στα μπράτσα, στα πόδια παντού και δεκάδες σύριγγες μέσα στα πόδια σου από την προηγούμενη χρήση τους.

Τοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των ΠανεπιστημίωνΤοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των Πανεπιστημίων

Και ξαναρωτώ σε ποια χώρα του κόσμου έξω από τα πανεπιστήμια συναντά κανείς αυτήν την ;
Σε ποια χώρα του κόσμου οι αρχές επιτρέπουν να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα έξω από τα πανεπιστήμια . Ποιος επιτέλους προστατεύει τους πολίτες και την καθημερινότητά τους ;
Στην εποχή που όλα παρουσιάζουν αυτήν την έξαρση πρέπει επιτέλους να πάρουμε τα μέτρα μας και να φροντίσουμε για την ψυχολογία των Ελλήνων και την εικόνα αυτής της χώρας.
Δεν θέλουμε πια να μεγαλώνουμε άρρωστες προσωπικότητες.  Επιτέλους οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Παιδείας ας πάρουν τα μέτρα τους για την εικόνα ντροπής που παρουσιάζουν κάθε μέρα οι χώροι που βρίσκονται τα πανεπιστήμια αλλιώς να παραιτηθούν. Είναι ντροπή!!!!!

briefingnews.gr

Τοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των Πανεπιστημίων

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: