Του Απέμεναν μόνο 24 ώρες Ζωής και είπε στη Γυναίκα του να Κάνουν SΕX όλο το Βράδυ. Η απάντησή της; Τον Αποτελείωσε!

Ένας νεαρός άντρας πήγε μία μέρα στον γιατρό και έμαθε πως είχε μία ανίατη ασθένεια. Πράγματι, είχε μόλις 24 ώρες ζωής μπροστά του.
Σκέφτηκε πώς θα ήθελε να περάσει τις τελευταίες του ώρες και μετά πήγε σπίτι και εξήγησε την κατάσταση στην γυναίκα του. Μετά, την ρώτησε αν θα μπορούσαν να κάνουν έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ήθελε πολύ να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία και έτσι και έγινε. Λίγες ώρες αργότερα, γύρισε προς την γυναίκα του και της είπε: “Γλυκιά μου, έχω άλλες 18 ώρες ακόμα.” Έτσι γδuθηκαν ξανά και πήγαν για δεύτερο γύρο.

Αφού έφαγαν, πήραν μερικά τηλέφωνα και έριξαν και έναν υπνάκο, ο νεαρός άντρας χτύπησε την γυναίκα του στον ώμο και της είπε: “Γλυκιά μου… έχω μόνο 10 ώρες ακόμα ζωής. Θες να το κάνουμε άλλη μία φορά πριν πεθάνω;” Έτσι, το έκαναν και για τρίτη φορά.
Είχε περάσει η ώρα. Βούρτσισαν τα δόντια τους, έβαλαν τις πυτζάμες τους και ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Μέσα στην νύχτα όμως, ο άντρας ξύπνησε πάλι, κοίταξε την ώρα και είδε πως είχε μόνο 4 ώρες ζωής ακόμα.
Σκούντηξε την γυναίκα του που κοιμόταν και της είπε: “Ο χρόνος μου σχεδόν τελείωσε… Θες να το κάνουμε μία τελευταία φορά;” Εκείνη όμως γύρισε και του είπε: “Με τίποτα, έχω να ξυπνήσω νωρίς αύριο για να οργανώσω μία κηδεία. Ξέχασέ το.”

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: