Τόσκας: Το κλίμα φόβου δεν θα περάσει

«Η δημοκρατία είναι πάντα αυστηρή απέναντι σε όσους εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εκδικητές», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, λίγο μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι, μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου μίλησαν με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του.

Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ βρέθηκε και ποιος φερόταν ως αποστολέας του δέματος προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο εστάλη από το Κολωνάκι.

Ο αναπληρωτής υπουργός, κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό, εμμέσως παραδέχθηκε ότι υπήρξε κενό στο θέμα του ελέγχου της αλληλογραφίας του κ. Παπαδήμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και δύο συνοδοί του από την έκρηξη του παγιδευμένου φακέλου, διαβεβαιώνοντας ότι θα διορθωθεί άμεσα.
Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξε κενό ασφάλειας σε σχέση με τον έλεγχο της αλληλογραφίας, ο κ. Τόσκας απάντησε: «Ο,τι κενά υπήρξαν θα κοιτάξουμε να τα καλύψουμε».

Ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, τονίζοντας ότι «είναι σε καλά χέρια», ενώ όπως είπε, συζήτησαν για το θέμα του τραυματισμού του και πως έγιναν τα γεγονότα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: