Τόσκας: Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι οι δράστες της ρατσιστικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην ρατσιστική επίθεση εναντίον δύο Πακιστανών εργατών, το περασμένο Σάββατο, στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, προειδοποίησε όσους υποστηρίζουν τους δράστες των επιθέσεων.

Σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τόσκας τόνισε πως «οι δράστες αυτών των επιθέσεων δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία, ώστε οι δράστες να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν. Αλλά και αυτοί που τους υποστηρίζουν έχουν τεράστια ευθύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία για έναν από τους δράστες, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα, που συμμετείχαν στην ομάδα που ξυλοκόπησε τους δύο Πακιστανούς.

Το ένα από τα θύματα της επίθεσης φέρεται να έχει ήδη αναγνωρίσει έναν από τους δράστες, γεγονός που θα οδηγήσει σε συλλήψεις, αλλά η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα που κινούνται στην περιοχή και έχουν ιστορικό για συμμετοχή σε ενέργειες εναντίον μεταναστών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: