Άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητο να κάνει την ανάγκη του και ξέχασε τη σύζυγό του στον δρόμο



Ένας 55χρονος Ταϊλανδός… ξέχασε τη σύζυγό του σε πάρκινγκ Εθνικής Οδού και την ανάγκασε να περπατήσει περίπου 20 χιλιόμετρα προκειμένου να βρει βοήθεια.

Δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά οι πρωτοχρονιάτικες διακοπές ενός ζευγαριού στην Ταϊλάνδη, όταν το ταξίδι τους για την επαρχία Μάχα Σαρακάμ εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την 49χρονη Amnuay Chaimoon.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το ρολόι να δείχνει 3 το ξημέρωμα ο 55χρονος σύζυγός της έκανε μία στάση στην άκρη του δρόμου προκειμένου να κάνει την ανάγκη του. Η σύζυγός του τον ρώτησε γιατί δεν σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο και επειδή δεν πήρε απάντησε αποφάσισε και εκείνη να κατέβει, για να κάνει την ανάγκη της κάπου στη ζούγκλα.



Ο σύζυγος επέστρεψε στο αμάξι όμως φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε την απουσία της συζύγου του και έφυγε. Σύμφωνα με την NewYorkPost η 49χρονη έμεινε μόνη στο σκοτάδι και χρειάστηκε να περπατήσει 20 χιλιόμετρα μέχρι να βρει βοήθεια. Μετά από περίπου δύο ώρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό, όμως δεν θυμόταν το τηλέφωνο του άνδρα της ενώ το δικό της κινητό ήταν μέσα στο αμάξι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν πάνω από 20 φορές το κινητό της 49χρονης, όμως ο σύζυγός της δεν το σήκωσε. Τελικά στις 8 το πρωί ο σύζυγός της βρέθηκε να 150 χιλιόμετρα μακριά και έκανε αναστροφή για να πάρει από το Τμήμα τη γυναίκα του.

Όταν ρωτήθηκε πως γίνεται να οδήγησε για τόσες ώρες χωρίς να προσέξει την απουσία της, εκείνος απάντησε πως νόμιζε ότι η σύζυγός του κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. Τελικά, το ζευγάρι που είναι 27 χρόνια παντρεμένο και έχει και ένα γιο 26 ετών συνέχισε μαζί το ταξίδι του.



(?)

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: