Τώρα – ΠΑΓΩΣΕ η showbiz – ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ιωάννα Λίλη!! Σοκ για τον Ζαγοράκη…

Η Ιωάννα Λίλη αποτελεί πλέον παρελθόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV.

ΔΕΙΤΕ ποιος είναι ο λόγος που έλειξε ΞΑΦΝΙΚΑ η συνεργασία της με το κανάλι…

Άφωνη στην κυριολεξία έμεινε η showbiz, με την είδηση πως μετά από τρία χρόνια στο κανάλι και λίγο πριν την πρεμιέρα της, η συνεργασία της έληξε.

«Ναι ισχύει, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, αποφάσισα να μη συνεχίσω τη συνεργασία μου με το Μακεδονία TV, όχι ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία μου, εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω. Δε θέλω να αναφερθώ στους λόγους, δε θέλω να το προχωρήσω, δήλωσε η παρουσιάστρια, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προβληματικό κομμάτι της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Τρία χρόνια πέρασα πάρα πολύ καλά, αλλά για να παρθεί η απόφαση να μην συνεχίσει η συνεργασία μου με το σταθμό σημαίνει ότι κάτι προέκυψε, δε θέλω να αναλύσω, δεν επιθυμούσα να συνεχίσω άλλο… Απλά παρουσιάστηκαν προβλήματα, που δεν λύθηκαν…», είπε η Ιωάννη Λίλη.

Ποιος είναι λόγος αποχώρησης της Λίλη από το «Mακεδονία»;;

Στελέχη του ΑΝΤ1 βρέθηκαν περίπου πριν δέκα ημέρες στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν για το μέλλον του «Tv Μακεδονία» που ως γνωστόν ανήκει στον όμιλο Κυριακού.

Και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Λίλη ενημερώθηκε πως το κανάλι θα πάψει να εκπέμπει πανελλαδικά και θα μετατραπεί σε περιφερειακό της Βόρειας Ελλάδας και αργότερα εάν δοθούν άδειες σε θεματικό ψυχαγωγικό.

Η ίδια λοιπόν θεώρησε υποβάθμιση για τον εαυτό της, να δουλεύει σε ένα περιφερειακό κανάλι και ζήτησε από την διοίκηση να την αποδεσμεύσει από την εκπομπή.

Το παράδοξο βέβαια στην όλη ιστορία είναι, πως η Λίλη μιλάει ήδη με άλλο κανάλι της Θεσσαλονίκης για παρόμοια εκπομπή που όμως θα επικεντρώνεται σε περισσότερο γυναικεία θέματα υγείας και ομορφιάς.

Και εδώ έρχονται και «κουμπώνουν» κάποιες πληροφορίες που λένε πως μαζί με την ανακοίνωση πως το Μακεδονία γίνεται περιφερειακό, της προτάθηκε και μείωση μισθού με το επιχείρημα πως θα μειωθούν τα διαφημιστικά έσοδα και τότε η παρουσιάστρια αποφάσισε να την κάνει….

Πηγή: arpaktiko

Media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: