Toν τρόμο σπέρνει στο Μαρούσι ο «δράκος»: «Αυτοί θέλουν να κλέψουν, όχι να βιάσουν», λένε μαρτυρίες

«Τις πλακώνουν στο ξύλο και πρωί και βράδυ», αποκαλύπτουν άνθρωποι που εργάζονται στην περιοχή – «Στήνονται σε σημεία και μέσω κινητού ειδοποιούν ο ένας τον άλλον» λέει χαρακτηριστικά εργαζόμενη της περιοχής στο protothema.gr

Φόβος και τρόμος των γυναικών έχει γίνει ο 35χρονος δράκος του Αμαρουσίου που τους επιτίθεται σε υπόγειες διαβάσεις.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από τις καταγγελίες τριών γυναικών ότι έπεσαν θύμα σeξουαλικής επίθεσης στο Μαρούσι. 

Συγκεκριμένα, τρεις γυναίκες ανέφεραν πως τους επιτέθηκε ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών με σκοπό να τις βιάσει.

Η πρώτη αναφορά για τη δράση του «δράκου» του Αμαρουσίου, ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Τη Δευτέρα (23/5) επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

Το προφίλ του

Όπως προέκυψε από τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας. 

Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται. Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα.

Τί αποκαλύπτουν εργαζόμενοι της περιοχής 

Οι πρόσφατες πρωινές επιθέσεις σε τρεις γυναίκες έχουν θορυβήσει την γειτονιά και τoν κόσμο που χρησιμοποιεί την διάβαση αφού είναι πολυσύχναστη.

«Περνώ συχνά τη διάβαση αυτή. Σήμερα το πρωί άκουσα κάποιους που περνούσαν από κάτω και συζητούσαν για το περιστατικό. Δεν το άκουσα πολύ καλά. Τώρα ενδεχομένως και να προσέχω όταν περνώ από τη διάβαση», είπε θορυβημένη μια εργαζόμενη η οποία χρησιμοποιεί καθημερινά την διάβαση για να μεταβεί στην εργασία της.

Εργαζόμενη στην περιοχή μιλά για τη διάβαση «τρόμο»

Οι άνθρωποι που καθημερινώς χρησιμοποιούν την υπόγεια διάβαση είναι τρομοκρατημένοι και φυσικά καταγγέλλουν και επιθέσεις ληστειών και αρπαγής τσαντών που πολλές φορές τα θύματα μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

«Τις έχουν »πλακώσει» στο ξύλο, τις έχουν στείλει στα νοσοκομεία, εδώ από κάτω στο υπόγειο. Και πρωί και βράδυ. Δεν ήταν σeξουαλικές επιθέσεις, ήταν για να τους αρπάξουν την τσάντα. Έχουν πάει στο νοσοκομείο με ματιά πρησμένα, με σπασμένα πλευρά. Κι εγώ καμία φορά όταν περνώ τη διάβαση κοιτάζω γύρω μου. Αυτοί στήνονται σε σημεία και μέσω κινητού ειδοποιούν ο ένας τον άλλον» λέει χαρακτηριστικά εργαζόμενη της περιοχής στο protothema.gr.

Συγκλονίζει η μαρτυρία εργαζομένης στην περιοχή: «Έχουν πάει στο νοσοκομείο με ματιά πρησμένα.Θέλουν να κλέψουν, όχι να βιάσουν»

Η Αστυνομία παρακολουθεί την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη καθώς πιστεύεται ότι μπορεί να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: