Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του για αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας

Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν ενώ έχει οριστεί από το δικαστήριο πως οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 35χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. 

Όπως είναι γνωστό, με την πρωτόδικη απόφαση δεν είχε αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό με τον 35χρονο να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δολοφόνησε την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Όπως εν ολίγοις είχε ισχυριστεί, «θόλωσε» όταν η Καρολάιν απώθησε την μικρή Λυδία έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά, είπε, και ενώ βρίσκονταν πάνω στο σώμα της κοπέλας, η οποία ήταν στο κρεβάτι τους, θέλοντας να την ηρεμήσει.

Σε ό,τι αφορά το θέατρο που είχε στήσει επί 30 και πλέον ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν για να πείσει τις Αρχές ότι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών εισέβαλαν ληστές, κατά την απολογία του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί πως μόνο σκοπό είχε να μη μείνει το παιδί του και χωρίς τον πατέρα του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: