Το "Χαμόγελο του Παιδιού" επισκέφτηκε ο Πανούσης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε ο Πανούσης

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" επισκέφτηκε ο Πανούσης

Το Χαμόγελο του Παιδιού επισκέφτηκε σήμερα ο Γιάννης Πανούσης, όπου και συναντήθηκε με στελέχη του οργανισμού και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην περιοχή Ζωγράφου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τη διεύθυνση και τους υπεύθυνους του κέντρου και ενημερώθηκε για το συνολικό έργο και τις δραστηριότητες του οργανισμού, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις και προτάσεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο υπουργός δήλωσε ότι θα εξεταστούν τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσης της συνεργασίας αυτής, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ευαίσθητο κομμάτι της προστασίας των ανηλίκων.

Ειδικότερα ανέφερε: Στο πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας, επεξεργαζόμαστε ένα νέο ολοκληρωμένο σύμφωνο, που θα εξασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την αποτελεσματικότητα των κοινών μας προσπαθειών και δράσεων.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: