Το VW ID.7 στην κορυφή της αξιολόγησης στον τομέα της ασφάλειας από το Euro NCAP

Την υψηλότερη βαθμολογία απέσπασε το ID.7,  η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Volkswagen, στις αυστηρές δοκιμές ασφαλείας, του Euro NCAP. Το VW ID.7 αναδείχτηκε ως ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα.

Στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP το ID.7 διέπρεψε με κορυφαίες βαθμολογίες που επιβεβαιώνουν τα πολύ υψηλά στάνταρ ασφάλειας του και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Το VW ID.7 για την προστασία ενηλίκων αξιολογήθηκε από το Euro NCAP, με βαθμολογία 95% . Είναι η  υψηλότερη βαθμολογία που έχει καταγραφεί για ένα ευρωπαϊκής κατασκευής ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Martin Meiners

Εξαιρετική ήταν η αξιολόγηση και στην προστασία ανηλίκων με 88%, ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για την προστασία πεζών με 83% όσο και για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας με 80%.

Οι υψηλές βαθμολογίες που απέσπασε το ID.7 επιβραβεύουν τις αυστηρές δοκιμές ασφαλείας που υπόκεινται όλα τα μοντέλα της Volkswagen, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας που εδώ και δεκαετίες συνεχίζει να θέτει υψηλά πρότυπα για την προστασία των οδηγών, των επιβατών και των πεζών.

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Volkswagen -είναι το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία- συνδυάζει την ελκυστική σχεδίαση του αμαξώματος και είναι μια δελεαστική πρόταση για τους απαιτητικούς οικογενειάρχες.

Έχει μήκος 4,961 μέτρα και χάρη στο μεταξόνιο των 2.971 χιλιοστών διαθέτει πολυτελείς χώρους. Με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή (Cd: 0,23), αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα, ασυναγώνιστες επιδόσεις με ισχύ 286 ίππων και απαράμιλλα επίπεδα άνεσης, το ηλεκτρικό σεντάν της μάρκας έρχεται μετά τα ID.3, ID.4, ID.5 και το ID. Buzz για να θέσει νέα δεδομένα.

H λίστα των παραγγελιών για το ID.7 στην Ελλάδα έχει ήδη ανοίξει. Οι τιμές ξεκινούν από τις 51.500 ευρώ.

 

Το VW ID.7 στην κορυφή της αξιολόγησης στον τομέα της ασφάλειας από το Euro NCAP gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: