Goodwood Festival of Speed: Εντυπωσίασε στη θρυλική ανάβαση η νέα Ford Mustang Mach-E Rally

Ηλεκτρικές συγκινήσεις εμπνευσμένες από τους αγώνες ράλι. Εκεί που η άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, όλα αλλάζουν. Η Ford έφερε την Mustang κάπου που δεν είχε ξαναπάει ποτέ. Στο Goodwood Festival of Speed.

Οι λάτρεις και οι θεατές του Goodwood Festival of Speed είχαν την ευκαιρία να δουν στη θρυλική ανάβαση το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους αγώνες ράλι. Στο τιμόνι της στην ανάβαση βρέθηκε ο Ott Tänak ( νυν οδηγός του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι) .

Ο Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e δήλωσε λίγο πριν την επίδειξη του της ηλεκτρικής Mach-E:

«Η Mustang Mach-E κληρονόμησε το ελεύθερο πνεύμα και τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της Mustang και την απάλλαξε από τις εκπομπές ρύπων. Τώρα, με την Mustang Mach-E Rally, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ελευθερία να βγουν εκτός ασφάλτου, σε διαδρομές εκτός της πεπατημένης».

Η Mustang Mach-E Rally — η πρώτη, εμπνευσμένη από αγώνες ράλι πενταθέσια Ford Mustang — θα διατίθεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

 

Goodwood Festival of Speed: Εντυπωσίασε στη θρυλική ανάβαση η νέα Ford Mustang Mach-E Rally gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: