To Βρόντηξαν οι Κύπριοι της Ε.Φ…Πεζοί & Πυροβολητές! (φώτο)

To Βρόντηξαν οι Κύπριοι της Ε.Φ…Πεζοί  & Πυροβολητές  με την συμμετοχή των Κυπρίων Εφέδρων οργάνωσαν και εκτέλεσαν βολές  Πυροβολικού ,όλμων και τυφεκίων απο την  VII Ταξιαρχίας Πεζικού και την Διοίκηση Πυροβολικού του ΓΕΕΦ

Οι Κύπριοι τελικά δεν είναι μόνο έξυπνοι στα οικονομικά τους αλλά φροντίζουν και δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν επαναπαύονται και το ΓΕΕΦ κατόρθωσε να έχει μαζί του,  Ετοιμοπόλεμους και  Εφέδρους  ανά πάσα στιγμή !

Η Συμμετοχή των  Εφέδρων σε όλες τις δραστηριότητές που προετοιμάζει το ΓΕΕΦ και η Ε.Φ είναι καθοριστική και η προσέλευση των Εφέδρων ξεπερνά να ξεπερνά κάθε προσδοκία !

Ίσως  η Ομαδικότητα να είναι  το μυστικό της ανάστασης της Κυπριακής Οικονομίας αλλά και οτι η Κύπρος διαθέτει  εν σχέσει με τον πληθυσμό της , αρκετά μεγάλο και ετοιμοπόλεμο Στράτευμα !

Πραγματοποιήθηκαν την παρελθούσα εβδομάδα, στα πλαίσια της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της VII Ταξιαρχίας Πεζικού με τη συμμετοχή εφέδρων, βολές φορητού οπλισμού, πολυβόλων, αντιαρματικών όπλων και όλμων.

Ολοκληρώθηκαν την παρελθούσα εβδομάδα δραστηριότητες της Διοίκησης Πυροβολικού του ΓΕΕΦ, οι οποίες περιελάμβαναν βολές πυροβόλων και τυφεκίου με τη συμμετοχή εφέδρων, καθώς επίσης και εκπαίδευση σε αντικείμενα ναρκοπολέμου



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: