Το τυρί που δεν θα βάζατε ποτέ στα μακαρόνια και… χάνετε

Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και φρέσκια μοτσαρέλα είναι ιδανικά συνοδευτικά μιας λαχταριστής .

Κλασικές επιλογές δηλαδή που δεν λαθεύουν ποτέ.

Μόνο που η κουζίνα έχει πολύ να κάνει με τη δημιουργικότητα και την ανατρεπτική σκέψη. Κι έτσι κάθε αλλαγή, δοκιμασμένη αλλαγή, δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα φτιάξετε μια και ντομάτες, δοκιμάστε το κατσικίσιο τυρί.

Αυτό προτείνει ο γνωστός ιταλός Marc Vetri, λέγοντάς μας πως όταν αναμειγνύεται με τα ζεστά μακαρόνια και λίγο από το νερό που τα βράσαμε, το κατσικίσιο τυρί μετατρέπεται σε μια λαχταριστή, ελαφριά και πλούσια γευστικιά σος.

Να το δοκιμάσετε, μας λέει, με μακαρονάδες που έχουν ζαρζαβατικά εντός τους…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: