Καρδίτσα: Εντοπίστηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε σπίτι – Μία σύλληψη

Πίστεψε αρχικά ότι θα την έβγαζε καθαρή ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καρδίτσας σε περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα, το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς είχε πάνω του τρία τσιγαριλίκια και μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου.

Όμως, οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει στοιχεία γι’ αυτόν και έφεραν σκύλο ανιχνευτή για να κάνει έρευνα στο σπίτι του και το εκπαιδευμένο τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να ξετρυπώσει 23 νάιλον συσκευασίες, πέντε γυάλινα βάζα και έξι συσκευασίες καπνού που περιείχαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 609,3 γραμμαρίων! Επιπλέον, εντόπισε μία γλάστρα με ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 40 εκατοστών και μια ζυγαριά ακριβείας.

Αλλά και κατά την έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκαν στο σπίτι ένα λειτουργικό πιστόλι με πέντε φυσίγγια, ένα μεταλλικό κουτί στρατιωτικού τύπου που περιείχε 252 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και μια ξιφολόγχη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: