Το τέλειο τρικ για να αναβαθμίσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Διάβασε ακόμη:

Όπως σου είπα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες αυτό. Παρ” όλα αυτά, τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ” όσο φαντάζουν τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να νομίζεις ότι το αγαπημένο σου τζιν δεν ταιριάζει με τίποτα και ότι τα λευκά σου sneakers που τόσες φορές σε έχουν ξελασπώσει τις ημέρες που δεν είχες τι να φορέσεις, ότι δεν είναι αρκετά για να σου προσφέρουν την στιλάτη εμφάνιση που τόσο αναζητάς. Το πρόβλημα όμως, δεν είναι στα ρούχα καθ” αυτά, όσο στον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις.

Δες ακόμη:

Διαβάζοντας για νέες ιδέες που μπορούν να μας βοηθήσουν να βγούμε από τον ενδυματολογικό αυτό «βούρκο», έπεσα πάνω στα λόγια της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Rebeca Minkoff. Η ίδια, μιλώντας στο purewow.com αναφέρθηκε για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις, όταν βρισκόμαστε σε αυτό το state of mind.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ λέω να φορέσεις κάτι που να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα. Όχι άβολα με τα ρούχα που φοράς, αλλά ως προς το συναίσθημα που βγαίνει από μέσα σου». Έπειτα, ανέφερε ως παράδειγμα, ένα ζευγάρι ξεβαμμένο τζιν παντελόνι με καρφιά που έχει, ένα σχέδιο το οποίο δεν φοράνε εύκολα πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά τους. Τόνισε όμως ότι είναι πιο «ευέλικτο» απ” όσο μπορεί κανείς να σκεφτεί και ότι προσπάθησε να βρει τρόπους να το φορέσει ακόμα και στο γραφείο. Και τα κατάφερε. Όχι μόνο να δημιουργήσει ένα stylish look αλλά και να ανανεώσει τις εμφανίσεις της γενικότερα.

Τι καταλαβαίνουμε εμείς από τα λόγια της σχεδιάστριας; Ότι στιγμές σαν αυτές που τα ρούχα της ντουλάπας μας μοιάζουν βαρετά, πρέπει να τολμάμε περισσότερο. Να βρούμε items που δεν θα φορούσαμε στην καθημερινότητά μας υπό κανονικές συνθήκες και να δοκιμάζουμε νέους και διαφορετικούς συνδυασμούς μέχρι να βρούμε έναν που να μας αντιπροσωπεύει. Δεν μας ακούγεται καθόλου άσχημο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: