Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών μηνύει τον Τσιάρτα

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού, κατέθεσε το Σάββατο μήνυση σε βάρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα και όσων είχαν εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσιάρτας είχε τοποθετηθεί, με ανάρτησή του στο Facebook, για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, σημειώνοντας πως εύχομαι «οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

«Κατατέθηκε μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση», δήλωσε η κα. Γαλανού.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: