Το "Ψάχνοντας την Ντόρι" έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (βίντεο)

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι.

Στη θρυλική πλέον ελληνική μεταγλώττιση, η Ντόρι απέκτησε τη φωνή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και ο Μάρλιν του Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίοι επιστρέφουν και για τη νέα αυτή ταινία εμπλουτίζοντας ξανά τους χαρακτήρες με τα κωμικά τους ταλέντα.

Αν και χρειάστηκαν 13 χρόνια για να επιστρέψει η πιο συναρπαστική παρέα του βυθού, η αφήγηση της νέας ταινίας ξεκινά ένα χρόνο μετά το τέλος της πρώτης εκστρατείας. Η Ντόρι, το μπλε ψάρι με την αδύναμη μνήμη, ξεκινά μια παθιασμένη εκστρατεία για να βρει τους γονείς της, παρέα με το Μάρλιν και το Νέμο.

Σημειώνεται ότι ο Andrew Stanton (Ψάχνοντας το Νέμο, Wall-e, A Bug’s Life) αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Angus MacLane, Victoria Strouse και Bob Peterson. Η ταλαντούχα Ellen DeGeneres αποδίδει με τη φωνή της όλες τις αποχρώσεις της φευγάτης Ντόρι, ενώ ακούγονται διάσημοι ηθοποιοί όπως οι Ed O’Neill, Diane Keaton και η Sigourney Weaver σε ένα ρόλο-έκπληξη.

Στην ελληνική έκδοση της ταινίας, για μια ακόμη φορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκφωνούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: