Το Pirelli Scorpion Asimmetrico θα «φοράει» το γρήγορο Tesla Model XSUV

 

Μπορεί να είναι ηλεκτρικό μοντέλο αλλά είναι …βολίδα. Η τελική του  φτάνει τα 250 χιλιόμετρα. Όταν οι επικεφαλής της  Tesla αποφάσισαν  να βγάλουν  στο δρόμο το Model XSUV, έπρεπε να ήταν πολύ προσεκτικοί. Μετά από ατέλειωτες ώρες δοκιμών και μετρήσεων, τελικά επέλεξαν για το νέο  ηλεκτρικό Tesla Model X SUV , ελαστικά Pirelli Scorpion Asimmetrico.

Το νέο SUV της Tesla ξεχωρίζει όχι μόνο για την τελική του ταχύτητα αλλά και για την επιτάχυνση. Το Model X επιταχύνει από στάση στα 100kph σε 3,4 δευτερόλεπτα χάρη στα κλασικά χαρακτηριστικά ροπής των ηλεκτροκινητήρων, που προσφέρουν προοδευτική επιτάχυνση ακόμα και από χαμηλή ταχύτητα.

Μετά από ατέλειωτες ώρες δομικών οι άνθρωποι της Pirelli , δημιούργησαν  μία ειδική έκδοση του Scorpion Zero, το Asimmetrico που είναι ένα λάστιχο ,κατάλληλο για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του νέου Model X, το οποίο χρησιμοποιεί διαφορετικές διαστάσεις μπροστά και πίσω: 265/35ZR22 102W και 285/35ZR22 106W αντίστοιχα.

Με αυτονομία 450 km, το Tesla Model X προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σαν ένα μεγάλο SUV που μεταφέρει με άνεση επτά ενηλίκους και τις αποσκευές τους. Η Tesla ανακοίνωσε τελική ταχύτητα 250kph για το τελευταίο μοντέλο της, αλλά με δείκτη ταχύτητας W τα ελαστικά Scorpion Zero διασφαλίζουν βέλτιστες επιδόσεις μέχρι τα 270kph, με σημάνσεις M+S που δηλώνουν καταλληλόλητα όλο το χρόνο.

Σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά επιδόσεων ενός σπορ αυτοκινήτου, είναι φανερό ότι απαιτούνται ελαστικά που μπορούν να μεταφέρουν στο δρόμο τη μέγιστη ροπή και ισχύ από την πρώτη στιγμή.

Το Scorpion Zero Asimmetrico είναι το ελαστικό υψηλών επιδόσεων της γκάμας Pirelli Scorpion που προορίζεται για τα ισχυρότερα SUV στον κόσμο. Έχει λάβει δεκάδες εγκρίσεις τύπου σαν εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ) για προηγμένα εργαλεία στα οποία τώρα προστίθεται το Tesla Model X.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: