Το νέο τεύχος του Cat Magazine

‘Όλα όσα ενδιαφέρουν  τον όμιλο της ΕΛΤΡΑΚ , τις νέες ευκαιρίες αλλά και τις καινοτομίες που φέρει η Caterpillar, αναφέρονται στο νέο τεύχος της εταιρίας «Cat Magazine» με εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό.

Στο τεύχος υπάρχει εκτενής αναφορά για την ΕΛΤΡΑΚ και ΓΑΙΑ που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία υψηλών απαιτήσεων και γερά θεμέλια στον κατασκευαστικό κλάδο.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που ξεχωρίζει σε αυτό το τεύχος είναι το ετήσιο Training Event που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες πωλήσεων και υποστήριξης προϊόντων Eltrak Ελλάδος και Βουλγαρίας μαζί με εκπροσώπους κι εκπαιδευτές της Caterpillar συγκεντρώθηκαν για μια μοναδική εμπειρία. Συνεργατικότητα,  ανταλλαγή γνώσεων και πρακτικών, τεχνογνωσία αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες ενίσχυσαν το ομαδικό πνεύμα κινητοποιώντας ακόμη περισσότερο την ομάδα για μια νέα, δυνατή χρονιά προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες.

Τέλος η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, μία εταιρία με μακρά ιστορία στον χώρο των ανταλλακτικών, γνωρίζοντας πολύ καλά την ΕΛΤΡΑΚ, εμπιστεύθηκε τον εξοπλισμό της αποθήκης της στην Caterpillar. Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ επένδυσε στον εξοπλισμό της αποθήκης της με τη νέα σειρά Order Pickers & Reach Trucks της Caterpillar, ενισχύοντας αποτελεσματικά την ευελιξία της αποθηκευτικής τους διαχείρισης.

 

Το νέο τεύχος του Cat Magazine gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: