Η Hyundai Ελλάς στο ThinkBiz Academy 2024

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas, στήριξε τη διοργάνωση του ThinkBiz Academy 2024 αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και τη σωστή χρήση των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας των οχημάτων

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων έγινε το διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας. Ήταν η 8η συνεχόμενη χρονιά όπου νέοι και νέες συμμετείχαν στην πιο «fun» εκδήλωση προσφέροντας  μια ξεχωριστή εμπειρία ξετυλίγοντας το κουβάρι του αγνώστου με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Έγιναν δύο παράλληλα stages με περισσότερους από 30 ομιλητές και trainers. Πραγματοποιήθηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Career Agora, μοναδικά workshops και πολλές εξωτερικές δραστηριότητες.

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas (Major Sponsor του ThinkBiz Academy 2024),  στήριξε τη διοργάνωση του ThinkBiz Academy 2024 και με τη συνδρομή του κ. Κώστα Στεφανή (Δημοσιογράφος – Μέλος του Hyundai Hellas Rally Team 2022) ανέδειξαν την αναγκαιότητα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και της σωστής χρήσης των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας και συνδεσιμότητας των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Στεφανής αφηγούμενος σημαντικές στιγμές της καριέρας του έκανε σαφές στους νεαρούς συμμετέχοντες πόσο σημαντικό είναι να διαθέτουν σωστή αντίληψη και ικανότητες να διαχειριστούν το ρίσκο της οδήγησης σε πρακτικό επίπεδο, την αξία της σωστής εκτίμησης των συνθηκών του δρόμου, καθώς και των δυνατοτήτων των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Αναφέρθηκε στο Hyundai i10 που αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία του διαθέτοντας μια σειρά από έξυπνες τεχνολογίες, το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και τηλεματικής Bluelink της Hyundai που αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία οδήγησης μέσω της απόλυτης σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητό του καθώς και κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, άνεσης και πρακτικότητας.

Η Hyundai Ελλάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης παρουσίασε το Hyundai i10 στους συμμετέχοντες φοιτητές στο forum δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν καινοτόμο διαγωνισμό δημιουργίας περιεχομένου.

Ανάμεσα στις πολυάριθμες συμμετοχές, αυτή που ξεχώρισε για την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και την απήχηση στο κοινό βραβεύθηκε μετά το τέλος της διοργάνωσης και ο νικητής μαζί με το ταίρι του σε ένα διήμερο θα «γνωρίσει» το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος με το ασφαλές αυτοκίνητο πόλης, το Hyundai i10!

Η Hyundai Ελλάς στο ThinkBiz Academy 2024 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: