Το νέο σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές παρουσιάζει τον Τσίπρα ως… Mad Queen [βίντεο]

Στο νέο σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές παρουσιάζει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ως Mad Queen, δηλαδή όπως τον χαρακτήρα Ντενέρις που έκαψε το Kings Landing στο Game of Thrones.

Το σενάριο του διάρκειας 55 δευτερολέπτων βίντεο βασίζεται στο δίπολο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το πρώτο στιγμιότυπο έχει απόσπασμα από τη θέση του πρωθυπουργού να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «το ΝΑΤΟ είναι ένας σχηματισμός, ένας μηχανισμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης» και στη συνέχεια του σποτ υπάρχει απόσπασμα όπου λέει ότι «η Ελλάδα εκπληρώνει τις νατοϊκές της υποχρεώσεις» κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το τρίτο στιγμιότυπο έχει αναφορά σε καταγγελία του Αλ. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για «πογκρόμ βίας που υπέστησαν ειρηνικοί διαδηλωτές», ενώ στη συνέχεια δείχνει πλάνα από σύγκρουση ΜΑΤ και πολιτών.

Το τέταρτο στιγμιότυπο περιέχει δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι «το ιερό δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο» και κατόπιν δείχνει απόσπασμα από τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, στη Βουλή όπου λέει «ερχόμουν και δεν κρατιόμουν για να ψηφίσω κατά της απεργίας».

Το σποτ καταλήγει με την Άρια που μαχαιρώνει τον Night King και την φράση «τώρα πια ξέρεις… 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ».

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: