Το νέο ελαστικό Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3

Την  τρίτη γενιά της βραβευμένης γκάμας ελαστικών 4 εποχών λανσάρισε η  Goodyear . Το νέο ελαστικό  Vector 4 Seasons Gen-3 εισάγει την πλέον ανανεωμένη πρόταση στη βραβευμένη σειρά ελαστικών 4 εποχών. Και όπως λένε οι σχεδιαστές της εταιρίας έχει απίθανα κρατήματα στο  χιονισμένο, βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα.

Η κατηγορία των ελαστικών 4 εποχών είναι μία από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κλάδο των ελαστικών. Οι αγοραστές που επιλέγουν ελαστικά 4 εποχών αναζητούν τρία βασικά χαρακτηριστικά: ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εξαιρετικό φρενάρισμα και πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετικό φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα.

Χάρη στην τεχνολογία Snow Grip της Goodyear, το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-3 προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση για ακόμα καλύτερο χειρισμό στο χιόνι. Ο μεγάλος αριθμός εγκοπών, στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού παρέχει καλύτερη επαφή στο χιόνι, βελτιώνοντας έτσι τον χειρισμό σε χιονισμένο έδαφος κατά 5% συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά ελαστικού. 2

Η τεχνολογία Dry Handling της Goodyear παρέχει στιβαρά τακούνια στους ώμους που μειώνουν τη παραμόρφωση του ελαστικού κατά τη διάρκεια απότομων ελιγμών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα 5% καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του ελαστικού.

Το  Vector 4Seasons Gen-3 διατηρεί επίσης το εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο αντίστασης στην υδρολίσθηση του προκατόχου του, χάρη στην τεχνολογία Aqua Control της Goodyear που χρησιμοποιεί βαθιές και φαρδιές αυλακώσεις για βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού. Λανσαρίστηκε  με 65 νέες διαστάσεις με σταδιακή εισαγωγή το 2020, ενώ επιπλέον διαστάσεις θα ακολουθήσουν εντός του 2021 και του 2022.

 

Το νέο ελαστικό Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: