Χανιά: Με κλεμμένο αυτοκίνητο διέρρηξε οκτώ μαγαζιά

Η ανάλυση του τρόπου δράσης ενός αλλοδαπού “ποντικού” που χτυπούσε στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οκτώ διαρρήξεων σε καταστήματα και της κλοπής ενός αυτοκινήτου και την σύλληψή του, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από την προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι στο διάστημα από τις 17 Νοεμβρίου ως την περασμένη Τετάρτη, ο αλλοδαπός που μετακινείτο με ένα κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε διαρρήξει έξι καταστήματα, από τα οποία είχε αρπάξει 2.545 ευρώ και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 950 ευρώ, ενώ είχε αποπειραθεί να παραβιάσει άλλα δυο.

Μετά την ταυτοποίησή του, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν 1.170 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά τηλέφωνα και δυο κλεμμένες τραπεζικές κάρτες. Επιπλέον, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση και ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: