To μαύρο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στο σημερινό YFSF είναι ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας

To μαύρο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στο σημερινό YFSF είναι ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το «all star» look της παρουσιάστριας.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν διανύει μόνο την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο αλλά κάνει, ταυτόχρονα, και ένα σερί ονειρικών εμφανίσεων από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του εβδομαδιαίου ψυχαγωγικού show του ANT1: Your Face Sounds Familiar-All Star. Κάθε Κυριακή τα glam looks της συναγωνίζονται για το ποιο θα κερδίσει τον τίτλο του «πιο εντυπωσιακού» στο τέλος της σεζόν και πιστεύουμε με βεβαιότητα πως το σημερινό black gown της διεκδικεί μία θέση στην πρώτη τριάδα αυτού του άτυπου διαγωνισμού.

Η όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο, maxi φόρεμα σε bodycon γραμμή που ανοίγει με «γοργονέ» τελείωμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Ολοκλήρωσε το total black look της με κοσμήματα Danelian diamond club και πέδιλα Tsakiris Mallas. To styling της Μαρίας για μία ακόμα φορά επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Το ίσιο χτένισμά της αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το chic gown της και έδινε έναν Old Hollywood αέρα στην εμφάνισή της.

Μετά το Vassilis Zoulias φόρεμα με τα φτερά που φορούσε την προηγούμενη Κυριακή, και θα θυμηθείς μαζί με τις υπόλοιπες glamourous εμφανίσεις της, στην παρακάτω gallery, το σημερινό look μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μας… μέχρι την επόμενη εβδομάδα φυσικά!
 Με αέρα Χολιγουντιανής σταρ η Μαρία Μπεκατώρου στο Your Face Sounds Familiar

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: