Το κοστούμι αποπνέει δυναμισμό κι αυτές οι celebrities το αποδεικνύουν

Το να φοράς δύο items στην ίδια απόχρωση και στιλ, πλέον δεν είναι κατάλληλα μόνο για τον χώρο εργασίας. Γυναίκες όπως η Blake Lively ή η Tracee Ellis Ross προσπαθούν ν” αλλάξουν τα δεδομένα, υπενθυμίζοντάς μας ότι ένα κοστούμι είναι από τα ρούχα που δεν έχουν φύλο. Έντονα χρώματα, bold αποχρώσεις και ενδιαφέροντα κοψίματα είναι πλέον στο μενού, δίνοντας τρομερό ενδιαφέρον σε ένα power suit.

Blake Lively

Photo by Grant Pollard/Invision/AP

Το σύνολο της Blake Lively είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι να φορέσεις κάποια «αυστηρή» απόχρωση για να δώσεις χαρακτήρα σε ένα κοστούμι. Σπάσε τα στερεότυπα Blake!

Tracee Ellis Ross

Photo by Matt Sayles/Invision/AP

Αποτίοντας φόρο τιμής στην glam αισθητική των κοστουμιών στα ’70s, η Tracee Ellis Ross επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι με ένα πουκάμισο με παγιέτες. Το σύνολο ολοκλήρωσε με λευκό παπιγιόν, αποδίδοντας ακόμη περισσότερο swag στην εμφάνισή της. Κάτι ξέρει από swag η Tracee.

Olivia Palermo

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Olivia Palermo έκανε το κοστούμι τον πρωταγωνιστής του συνόλου της, επιλέγοντας να φορέσει ένα σeξι, ημιδιάφανο κορμάκι από μέσα. Ολοκλήρωσε με statement αξεσουάρ αποδίδοντας απαράμιλλη θηλυκότητα στο look.

Kendall Jenner

 

Είπε κάποιος ότι τα κοστούμια είναι «κοριτσίστικα»; Η Kendall Jenner αποδεικνύει ότι ακόμα και ένα φλοράλ κοστούμι είναι κουλ. Μέχρι και η σιλουέτα του κοστουμιού εκπέμπει θηλυκότητα, κάνοντας αυτό το σύνολό ακόμα πιο κομψό.

Κεντρική φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: