Το ιδιόχειρο σημείωμα που έδωσε ο 21χρονος κατηγορούμενος στον πατέρα του για την οικογένεια της Ελένης

Δεν μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 21χρονου πως ο γιος του ευθύνεται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ενώ αποκαλύπτει σημείωμα του νεαρού προς την οικογένεια της κοπέλας με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες για το φόνο στον 19χρονο:

«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω», αναφέρει χαρακτηριστικά

«Είναι συγκλονισμένος, μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να το αποτρέψει», δηλώνει ο πατέρας του νεαρού, εκφράζοντας την πίστη του στην κρίση της δικαιοσύνης. «Δεν είναι ο αυτουργός… είναι πολύ χάλια, δεν είναι αυτός που χτύπησε την κοπέλα», τόνισε.

Όπως ανέφερε, «είναι καλό παιδί, εργατικό, τον είχα μαζί μου στις επιχειρήσεις μου, δουλεύαμε καθημερινά, ένα φιλότιμο φυσιολογικό παιδί. Δεν προκαλούσε προβλήματα… Ίσως μια δυο φορές όπως όλα τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 21χρονου «όλη η οικογένεια περνάμε Γολγοθά, φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμη κι αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει ο γιος μου γιατί είναι μικρή κοινωνία».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: