Το BBC για το πιο τρελό ντέρμπι της Ευρωπης

Το BBC για το πιο τρελό ντέρμπι της Ευρωπης

«Είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι σαν θρησκεία», λέει ο Λουκ Στιλ ενώ ο Ματ Ντέρμπισαιρ δεν ξεχνά το γκολ που πέτυχε σε «ντέρμπι αιωνίων»

Το Βρετανικό δίκτυο BBC αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ:

«Βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, κροτίδες και μάχες. Και όλα αυτά μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Καλώς ήρθατε στην Αθήνα στο ντέρμπι, όπου στις πρόσφατες συναντήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είδαμε οπαδούς να ανάβουν φωτιές στις κερκίδες και προσπάθεια να κάψουν τον προπονητή.

Η τελευταία φορά που οι δύο μεγάλες δυνάμεις της Ελλάδα συναντήθηκαν, τον περασμένο Μάρτιο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο καθώς χτυπήθηκε από αντικείμενο που εκτοξεύθηκε από το πλήθος.

Η επόμενη αναμέτρηση λαμβάνει χώρα αυτή την Κυριακή και ίσως πάρει γεύση από αυτή και ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπάρνσλεϊ, Λουκ Στιλ.

Ο 30χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην γενέτειρά του στο Πέτερμπουργκ και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι, μετά από έξι χρόνια στη Μπάρνσλεϊ, είχε ήδη πάρει μια γεύση του τι να περιμένουμε.

«Το ντεμπούτο μου ήταν σε ένα ματς κυπέλλου, στην εκτός έδρας ισοπαλία με μια ομάδα που ονομάζεται Ολυμπιακός Βόλου, ένας σύλλογος πολύ μακριά από την Αθήνα», λέει ο Στιλ στο BBC Sport.

pamesports.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: