Το αήττητο "πέταξε", η ΑΕΚ κοιτάει μπροστά

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ανασυνταχθεί, μετά την ήττα από τον Άρη για το πρωτάθλημα, με την Ένωση να έχει ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά της, αυτό κόντρα στην Νίζνι Νόβγκοροντ.

Το παιχνίδι με τον Άρη πέρασε για την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα αφήνει πικρία, όπως και η εμφάνιση των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα. Αυτό, όμως, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα εντός της ομάδα ώστε να κοιτάξει πίσω στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η Ένωση έχει πρόγραμμα-φωτιά αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (01/12, 18:30), κόντρα στην Νίζνι Νόβγκοροντ, στην Ρωσία για το Eurocup. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μπαίνει στην όγδοη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και στόχος είναι μόνο ένας: η νίκη που θα δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Παράλληλα, θα είναι και η ιδανική αντίδραση για την ήττα από τους «κίτρινους», μέσα στο ΟΑΚΑ, ώστε να… αντιστραφεί το κλίμα εντός των τειχών, το οποίο -όπως είναι φυσικό- δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: