Την Ελούντα της Κρήτης επέλεξε για τα γενέθλια της η Σαρλίζ Θερόν

Το Χόλιγουντ φέτος πάει διακοπές στην Ελλάδα. Μετά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πέρασε λίγες ημέρες από την Μύκονο, η Νοτιοαφρικανή σταρ Σαρλίζ Θερόν επέλεξε να απολαύσει το καλοκαίρι και να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελούντα της Κρήτης.

Υπό άκρα μυστικότητα η 41χρονη ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τα υιοθετημένα της παιδιά και την γκουβερνάντα τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα η ηθοποιός εθεάθη χθες το βράδυ των γενεθλίων της να δειπνεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Porto Elounda, στο οποίο και διαμένει κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Θερόν έκανε λογαριασμό στο εστιατόριο 16,000 ευρώ, ενώ έδινε φιλοδώρημα στους σερβιτόρους ποσά της τάξεως των 300 ευρώ.

Η Θερόν έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με πτήση της Aegean. Επέλεξε την πρώτη θέση και εξέπληξε με την παρουσία της τους συνεπιβάτες της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται κι άλλη άφιξη πολύ γνωστού ηθοποιού και καλού της φίλου, ο οποίος φαίνεται να είναι το άτομο που της πρότεινε την Κρήτη για ξεκούραση.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: