Τι σχέση έχει η απιστία με το εισόδημα;

Μέχρι τώρα, όλοι ξέραμε ότι οι κύριοι λόγοι για να τελειώσει μία σχέση είναι τα ψέμματα, η απιστία, η βαρεμάρα.. Αν ακόμα πιστεύετε ότι αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι… πλανάσθε πλάνην οικτρά.

Ειδική σχέσεων, μιλώντας στο Femail, αποκάλυψε, πρόσφατα, ότι οι άνδρες ή οι γυναίκες που κερδίζουν περισσότερα χρήματα από ό, τι ο/η σύντροφός τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να απιστήσουν-ιδιαίτερα αν αισθάνονται ότι δεν τους δίνεται ο σεβασμός που τους αξίζει.

Η India King υποστηρίζει ότι όσο αυτός που βγάζει λιγότερα χρήματα σέβεται και εκτιμάει αυτόν που έχει μεγαλύτερο εισόδημα, η σχέση θα κυλάει ομαλά, καθώς τα προβλήματα, έχουν πολλές πιθανότητες να εμφανιστούν όταν σταματήσει να υπάρχει ευγνωμοσύνη, εκτίμη και σεβασμός.

Μπορεί αυτό να ακούγεται σeξιστικό και συντηρητικό, άλλα όπως η ίδια υποστηρίζει το μυστικό για να κρατήσει μία γυναίκα έναν άντρα -που έχει μεγαλύτερο εισόδημα απ” αυτήν- κοντά της είναι να του δείχνει σεβασμό.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο σεβασμός για τους άνδρες είναι σαν το οξυγόνο, οι άνδρες ποθούν σεβασμό. Αν τον σέβεστε, θα σας λατρέψει». 

Οι στερεοτυπικές της αντιλήψεις, όμως, δε σταματούν εκεί, καθώς η ίδια επισημαίνει: «Οι άνδρες ξέρουν ότι ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν και να παρέχουν υποστήριξη. Ο ρόλος της γυναίκας είναι να το δέχεται αυτό με χαρά, αλλά και να δείχνει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή της για τις προσπάθειες του».

Η India King, ισχυρίζεται, τέλος, ότι αν μια γυναίκα γκρινιάζει συνεχώς ή επικρίνει έναν άνθρωπο, αυτός φυσικά θα της «δείξει την πόρτα της εξόδου».

Εμείς τι να πούμε μετά από αυτό; Καλώς ήρθες 1950!

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: