Τι κάνουν τα κορίτσια του "Next Top Model" μετά το παιχνίδι;

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που το «Greece’s Next Top Model» έριξε αυλαία και τα κορίτσια συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, τόσο μέσω Instagram όσο λόγω των δηλώσεων και των επαγγελματικών τους βημάτων.

Η νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν έχει κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style. Μέχρι να έρθει η στιγμή να «εξαργυρώσει» τα παραπάνω, προσπαθεί να φορτίσει τις μπαταρίες της, να χαλαρώσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η παρουσία της στα social media είναι έντονη και εκρηκτική ανεβάζοντας stories.

Η δεύτερη της τελικής κατάταξης ήταν η Εβελίνα Σκίτσκο, το κορίτσι από την Κύπρο που θεωρήθηκε μεγάλο φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού. Πριν λίγες ώρες, μέσα από το Instagram, ανακοίνωσε ότι ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά στον κόσμο του μόντελινγκ με την καθοδήγηση της Έλενας Χριστοπούλου. Η προαναφερθείσα, που ήταν και η μέντορας της στο ριάλιτι, θα αναλάβει το management της Εβελίνας για μία επιτυχημένη πορεία.

Οι πόρτες άνοιξαν και για τη Μαριάννα Παινέση, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η καλλονή με την εξωτική ομορφιά πόσταρε στο Instagram βίντεο όπου φορά δημιουργίες γνωστού brand, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η Μέγκι Ντρίο κέντρισε το ενδιαφέρον από το παιχνίδι με τα σχόλιά της και την κριτική στις συμπαίκτριές της. Τώρα, μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον καθώς δήλωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor». «Έχω πρόταση για να είμαι στο Survivor, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, αν θα πάω… Η πρόταση μου έγινε, δεν μου είπαν πότε φεύγουμε, αν τελικά αποφασίσω να πάω», ανέφερε.

Όσον αφορά στις Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη; Οι κολλητές του σπιτιού του «Greece’s Next Top Model» δίνουν το παρών σε κοσμικά events και πάρτι, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: reader.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: