Τι απαντά η Βρετανή που έσερνε με λουρί το αυτιστικό παιδί της στο κέντρο του Λίβερπουλ (βίντεο)

Παγκόσμιο σάλο προκάλεσε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει μια γυναίκα να σέρνει με λουρί ένα παιδί σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ.

Η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της για την προστασία της ίδιας και του παιδιού, απαντά σε όσους έσπευσαν να την κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν, όπως είπε, κάποια βασικά δεδομένα και στοιχεία της ζωής της.

Η 31χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου έχει αυτισμό και πέφτει στο έδαφος. Ο τρόπος που φαίνεται στο βίντεο είναι ο μοναδικός με τον οποίο μπορώ να τον μετακινήσω. Το κάνει συνέχεια και δεν με αφήνει να τον σηκώσω. Απλώς πέφτει κάτω σαν σακί με πατάτες».

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι με κάνουν να φαίνομαι κακή μητέρα. Δεν είμαι κακή μητέρα. Έπρεπε να με ρωτήσουν πριν με κρίνουν. Μόνο δύο γυναίκες με πλησίασαν και τους είπα ότι το παιδί έχει αυτισμό. Και θα το έλεγα σε όσους θα με ρωτούσαν αλλά οι άνθρωποι απλά κοιτούσαν εμένα και το παιδί, έκριναν και σκέφτονταν ότι δεν είναι φυσιολογικός. Είναι φυσιολογικός με αυτισμό».

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό περαστικός και το ανέβασε στο Twitter.

Πέρα από την πράξη της 31χρονης, σοκαριστική είναι και η παντελής έλλειψη αντίδρασης του κόσμου μπροστά στο θέαμα μιας γυναίκας που σέρνει με λουρί ένα παιδί.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: