Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης – Παρόντες πολλοί Πατρινοί

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης   Παρόντες πολλοί Πατρινοί

Θρήνος επικράτησε την Πέμπτη στο νεκροταφείο Καισαριανής στην Αθήνα, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια της 27χρονης Θεοδώρας-Σεμέλης Αντύπα, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Πεπανός στην .

Η σωρός της κοπέλας μετά την νεκροψία που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ζουν οι γονείς της για να γίνει η ταφή.

Η οικογένεια κατάγεται απο τον Άγιο Βασίλειο Αχαίας.

Κοντά στην οικογένεια αρκετοί συναθλητές της 27χρονης αλλά και φίλοι και συνάδελφοι απο την Πάτρα όπου ζούσε και εργαζόταν.

Στα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα σε πρόωρο θάνατο, περισσότερο φως θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, για τα οποία όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σαφήνεια αν δεν ολοκληρωθούν και εξετάσεις.

Την ίδια ώρα τα σενάρια για τα αίτια του θανάτου της είναι πολλά και φαίνεται να συζητείται έντονα αυτό που σχετίζεται με μια ίωση που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα εξακολουθούσε να γuμνάζεται, παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: