Θεσσαλονίκη: Χοροί, θέατρο και συναυλίες σήμερα στο Φεστιβάλ Τουρισμού

Συνεχίζεται, σήμερα και αύριο (28 και 29 Μαΐου) το Φεστιβάλ Τουρισμού στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (δεξιά και αριστερά του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου).

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ για σήμερα, Σάββατο περιλαμβάνει (στις 18.00):  Χορωδία Συλλόγου Σαμίων “Πυθαγόρειος Αρμονία”, παραδοσιακά χορευτικά από τον πολιτιστικό σύλλογο Πυθαγορείου Σάμου «Ο Λυκούργος», χορωδία του μουσικού συλλόγου Dragos από την Πόλη με τραγούδια των Βαλκανίων, θεατρικό δρώμενο από το Πρόγραμμα “ΙΑΝΟΣ”, σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ και μια μουσική δράση από το ΠΕΘΕΑ “Αργώ.” Επίσης, συναυλία με την Κωνσταντίνα Πάλλα και το συγκρότημα της σε ένα ελληνικό έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, συναυλία με το συγκρότημα «48 ΩΡΕΣ» και Guest εμφάνιση της Δέσποινας Ολυμπίου.

Την Κυριακή, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Στις 18.00, παραδοσιακοί χοροί από πολιτιστικούς συλλόγους του νομού μας, τραγούδια από τη Μιχαέλλα Κυργιαφίνη, μια νέα τραγουδίστρια της πόλης μας σε δικές της και όχι μόνο δημιουργίες, επίδειξη Μόδας «Μακεδονία- Έμπνευση- Δημιουργία», με τη σχεδιάστρια Αναστασία (Οργάνωση: Κυριάκος Κερανόπουλος). Επίσης το πρόγραμμα θα έχει ROCK FESTIVAL με συγκροτήματα της πόλης                       1. “Χωρίς όρια” 2. Νίκος Τσοπόγλου  3. “Soulbox live”  4.  Shotgunz.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: