Θεσσαλονίκη: Το συγκλονιστικό τελευταίο post και τα τελευταία λόγια του 22χρονου που ξεψύχησε στην άσφαλτο (εικόνα & βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης και έκοψε το νήμα της ζωής σε 3 ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, ενώ ένα 18χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Δύο από τα θύματα, ο 55χρονος και ο 28χρονος ήταν πατέρας και γιος, ενώ η 18χρονη και ο 22χρονος ήταν ζευγάρι.

Η τελευταία ανάρτηση του άτυχου 22χρονου

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση στο facebook του 22χρονου. Το συγκεκριμένο post δείχνει μια φωτογραφία με τον ίδιο να είναι χαμογελαστός πάνω στη στολισμένη με άσπρη κορδέλα μηχανή του, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Μπορούσα να πάρω άσπρο άλογο, αλλά μου τη σπάνε οι πρίγκιπες». Σημειώνεται πως η ανάρτηση έχει λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Τα τελευταία λόγια

Ο 22χρονος δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε νοσοκομείο. Μέσα στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο άτυχος νεαρός σκεφτόταν την αγαπημένη του κοπέλα και λίγο πριν ξεψυχήσει ψέλλισε στους άνδρες του ΕΚΑΒ: «Τι έγινε; Πώς είναι η Ελένη; Είναι καλά;»

Αυτά ήταν και τα τελευταία του λόγια. Ο 22χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: