Θεσσαλονίκη: Πολύωρη η αναμονή για ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Περίπου 30 ασθενείς περίμεναν για πολλές ώρες στις σκηνές, έξω από τα επείγοντα, για να δουν αν χρειάζονται νοσηλεία – Συνεχώς ασθενοφόρα φέρνουν ασθενείς – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε εξαιρετικά δύσκολη εξελίσσεται η σημερινή εφημερία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Δεκάδες πολίτες περιμένουν με τις ώρες να εξεταστούν, ενώ τα ασθενοφόρα δεν σταματούν να διακομίζουν ασθενείς με κορωνοϊό ή και για τα άλλα επείγοντα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, επιβάρυνση δημιουργήθηκε και από πολίτες που ήθελαν να κάνουν rapid test για να μπορέσουν να βγουν έξω σήμερα ή αύριο Κυριακή, καθώς τα σημεία με τους δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους ήταν γεμάτα μετά την έναρξη ισχύος των νέων μέτρων.

Πολίτης υποστήριξε ότι επισκέφθηκε το Ορθοπεδικό για να κάνει ακτινογραφία στο πόδι του από τις 12:00 μ.μ. Έως τις 20:00 μ.μ. Οπότε και ολοκλήρωσε την εξέταση, περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές.


Ανησυχητική είναι η προσέλευση ασθενών που φτάνουν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Στις σκηνές που έχουν στηθεί έξω από τα επείγοντα βρίσκονταν περίπου 30 ασθενείς, που περίμεναν πολλές ώρες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζονται νοσηλεία.

Την ίδια ώρα, και οι 25 κλίνες της ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου είναι γεμάτες, ενώ 4 πολίτες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σε μονάδες αυξημένης φροντίδας.


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: